Брандове

"Деца на Луната" са красиви детски дрехи, изработени от естествени материи с внимание към детайла, детската нежност и чистота.

Марката е създадена за деца, залага на ефирна визия, с намигване към хипнотизиращата красота на луната. Философията на марката е основана на убеждението, че усетът към красотата започва от най-ранна възраст, поради което е важно да обграждаме децата с красота. "Децата на Луната" си сътрудничат с артисти от различни страни като популяризират таланта им и показват, че в страстта си могат да стигнат далече.

"Децата на Луната" са в постоянно движение. Марката обича да играе с различни стилове и всеки сезон ни отвежда до нови творчески светове.


Представяме Ви балансиращите колела на марка "Пипело"! Изглеждат сякаш от друго измерение, а най-хубавато е, че те са българска марка, създадена от българи с мисъл за тяхното собствено дете. Колелото за балансиране е безкрайно полезна играчка. Pipello правят всичко, което е по силите им, за да я популяризират! Ние ставаме част от тези усилия, защото вярваме в ползите на балансиращите колела! Както те казват, за да се получи едно колело за баланс е необходимо: дете, страст и постоянство.


Ръчно изработени аксесоари и бижута за деца и мами от органични материали.
Гердани за кърмене.
Елементите, изработени от естествено дърво, без покритие, са подходящи за гризкане и стимулиране на никнещите зъбки.

Изработени от:

  • 100% естествено дърво
  • 100% медицински, хипоалергичен силикон
  • 100% естествен памук
  • Симпатични и удобни за хващане от малките ръчички
  • Осигуряват визуална стимулация за бебето
  • Специално създадени за периода на никненето на първите зъбки
  • Не съдържат: бисфенол А, PVC, олово, фталати, латекс и кадмий
  • Подходящи за деца 0 + месеца.

Важно: Бебетата трябва винаги да бъдат наблюдавани, докато играят и никога да не бъдат оставяни сами.

Активната играчка допълнително ще спомогне за развитието на двигателната система, както и на визуалните и координационни умения на бебето.


АВГУСТ СТУДИО - ВЪЛНУВАЩИ НЕЩА ЗА ВСЕКИ ДЕН

Август Студио е малко студио за дизайнерски неща за ежедневието, за такива неща, които могат да направят деня по - вълшебен и вдъхновен и да Ви накарат да се чувствате щастливи и специални.

Август Студио - са Илияна Илиева и Димитър Александров. Занимават се с графичен и уеб дизайн от 10 години. Август Студио и продуктите са създадени по идея на Илияна.

Защо студиото се казва АВГУСТ, те обясняват с усмивка и любов към лятото: "Защото август е лято. Защото август е много вълнуващо, изпълнено с приятели, обич, пътешествия, море и планина, разговори и други хубави неща време от годината. Август е любов, радост, полет, свобода, вдъхновение, мечти... Август е обещаващи утрини, протяжни следобеди и романтични вечери... И ние искаме всички тези емоции и вълшебства през цялата година. И ако може у дома!"

АВГУСТ СТУДИО И ПАДАЩИТЕ ЗВЕЗДИ

Август Студио е сбъдната мечта и затова в логото има уловена падаща звездичка

Искрено вярват да срещнат нови приятели и да донесат радост и вдъхновение на много хора!

"Ginger.bg" е техен приятел

Насладете се и си позволете да пробвате заедно с децата си техните красиви къщички


Био Джи е нова българска марка, зад която стоят професионалните и творческите усилия на високо квалифицирани експерти ангажирани в разработването и производството на натурални козметични бебешки продукти. От 2011г. до сега сa единствените в България и една от трите фирми в целия свят, които съчетават в своята бебешка козметика сребърна вода с натурални съставки, висококачествени растителни масла и билкови екстракти. Всички продукти са изцяло натурални и не съдържат абсолютно никакви: консерванти /включително парабени/, оцветители, изкуствени пенители, синтетични емулгатори и аромати.


PompDeLux са датска фирма за детски дрехи. Стилът им е изчистен, северно семпъл, който носи радост за окото с красотата си. Колекциите са сезонни. Бройките ограничени.


Издателство ЛИСТ

Лист след лист добрата книга е вълнуващо пътешествие. Издателство „Лист” е най-младото в дебрите на българския книжен пазар, но с амбиции да бъде компетентен водач на читателите.
За своя мисия приемаме представянето на най-добрите образци на художествената литература.